Dětské batohy, polštáře a deky za nejlepší ceny na internetu


Bimboland - hračky pro všechny děti

Nové komentáře

Roubování ovocných stromů

Dobrý den,je možné naroubovat na část sakury třešeň? Děkuji.

Zaslal/a: Blanka  •  Čas: 18.8.2016 21:52

Roubování ovocných stromů

dobrý den je možné roubovat švestky v létě děkuji Josef

Zaslal/a: Josef  •  Čas: 27.7.2016 20:47

Sázení ovocných stromů

chci se zeptat může se do stejne díry zasadit peckoviny np.odstranili jsme švestku achceme zasadit zase švestku,někde jsem četla že se to nemá.děkují za odpověd

Zaslal/a: jana  •  Čas: 26.7.2016 13:23

Borůvka Bleucrop

Dobrý den, mám 3 borůvky v kontejnerech, jednu 3letou v 15l a dvě 2leté v 5l. chystám se přesadit ty malé do 15l a tu velkou bych chtěl už dát do země. Kolik litrů rašeliny či směsy rašeliny s hrabankou byste doporučoval minimálně. Počítám minimálně 70l...

Zaslal/a: Buzek  •  Čas: 10.3.2016 10:36

Roubování ovocných stromů

Dobrý den,je možné naroubovat na sakuru višenˇ? Děkuji.

Zaslal/a: jirka  •  Čas: 26.1.2016 19:57
Kategorie: Recepty

Pečený čaj

Tento zajímavý recept poslala paní Ingrid z Hodonínska. Recept zní velmi dobře a bude dobré jej vyzkoušet.

Ingredience:
2litry rybízu, švestek, hrušek, jablek, angreštu - čehokoliv, jen je třeba mít asi polovinu ovoce kyselejšího (lze použít i ovoce mražené, toho ale bude nejspíš méně, takže úměrně snížíme množství dalších ingrediencí)
1kg cukru
1 lžíce skořice
5 rozdrcených hřebíčků
1dcl rumu
Několik citrónů
4 ks badyánu.

Příprava:
Do hlubší nádoby nakrájíme ovoce na kostičky, přidáme cukr a koření a pečeme asi 30 minut na 200°C.
Potom přidáme šťávu z citrónů (množství volíme dle sladkosti ovoce) a rum. Promícháme a lijeme do sklenic. Můžeme ještě asi 10 minut sterilovat.

print Formát pro tisk