Dětské batohy, polštáře a deky za nejlepší ceny na internetu


Bimboland - hračky pro všechny děti

Nové komentáře

Roubování ovocných stromů

Dobrý den,je možné naroubovat na část sakury třešeň? Děkuji.

Zaslal/a: Blanka  •  Čas: 18.8.2016 21:52

Roubování ovocných stromů

dobrý den je možné roubovat švestky v létě děkuji Josef

Zaslal/a: Josef  •  Čas: 27.7.2016 20:47

Sázení ovocných stromů

chci se zeptat může se do stejne díry zasadit peckoviny np.odstranili jsme švestku achceme zasadit zase švestku,někde jsem četla že se to nemá.děkují za odpověd

Zaslal/a: jana  •  Čas: 26.7.2016 13:23

Borůvka Bleucrop

Dobrý den, mám 3 borůvky v kontejnerech, jednu 3letou v 15l a dvě 2leté v 5l. chystám se přesadit ty malé do 15l a tu velkou bych chtěl už dát do země. Kolik litrů rašeliny či směsy rašeliny s hrabankou byste doporučoval minimálně. Počítám minimálně 70l...

Zaslal/a: Buzek  •  Čas: 10.3.2016 10:36

Roubování ovocných stromů

Dobrý den,je možné naroubovat na sakuru višenˇ? Děkuji.

Zaslal/a: jirka  •  Čas: 26.1.2016 19:57
Kategorie: Recepty

Hruškový kompot

Tento recept nám poslala paní Jana z od Karlových Varů.

Ingredience:

3,5 kg zralých tvrdých hrušek
1 litr vody
300 g cukru krystal
2 vanilkové cukry
10 hřebíčků
40 g kyseliny citrónové
Celá skořice
Badyán

Příprava:

Nejdříve si připravíme nálev. Ve vlažné vodě rozpustíme cukr krystal a vanilkový cukr. Poté přidáme hřebíček, celou skořici a badyán, podle chuti - každý to má rád trošku jinak. Hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrájíme a zbavíme jádřinců. Nakrájené hrušky dáváme do vody s kyselinou citrónovou, hrušky by jinak zhnědly. Hrušky následně naskládáme do sklenic, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme cca 20 minut při teplotě 85°C.

print Formát pro tisk